ISLAND GALLERY TOONT UNICA BRONZEN BEELDEN VAN KUNSTENAAR FRANS VAN STRAATEN

Tijdens Island Gallery's EXPO NO.3 - THE ONE FOR THE ROYALS, wordt een aantal unica bronzen beelden van beeldend kunstenaar Frans van Straaten aangeboden. Bij aankoop van een object, ontvangt u tevens het boek 'Een kwart eeuw in brons'; een speciale uitgave ter gelegenheid van zijn 25-jarig jubileum. 

Indrukwekkend CV

Waar in zijn werk kracht en beweging centraal staan, kun je ook zeker spreken van een krachtig en dynamisch CV. Na zoveel jaar mag je gerust zeggen dat Van Straaten beeldbepalend is geweest; zowel in Nederland als daarbuiten. Een indrukwekkende lijst van tentoonstellingen bij toonaangevende galeries en kunstbeurzen ter bevestiging: van TEFAF tot Keukenhof en van Monte Carlo tot New York!
Ook werkte hij in opdracht van verschillende bedrijven, waaronder gemeentes, scholen en grote corporates.

Unica bronzen beelden

De unica bronzen beelden die Island Gallery toont, zijn ook daadwerkelijk uniek. Bij maar liefst vier van de vijf objecten betreft het een oplage van 1, waarmee u dus gegarandeerd een bijzonder object in huis haalt! Dit is ook voor Frans van Straaten redelijk zeldzaam. Zo vervaardigde hij bijvoorbeeld eerder de tot 1 stuk gelimiteerde collectie Escape.

Een koninklijke editie

Met EXPO NO.3 - THE ONE FOR THE ROYALS en de unica bronzen beelden van Frans van Straaten sluit Island Gallery haar eerste jaar - als 'new kid on the block' in de kunstwereld en 'dé nieuwe art & design hotspot' in Den Haag - in stijl af. Deze expo is nog te bezoeken tot eind december. U bent van harte welkom!

TOP
Home
Collection
Island Gallery
Contact