LOCATION

Island Gallery is gevestigd aan de Gedempte Gracht 9, in hartje centrum van kunstminnend Den Haag. Nederland staat al jaren bekend als kunstlievend land, zowel beeldend als uitvoerend. Met een aantal prachtige musea en artistieke bezienswaardigheden, weet iedere kunstliefhebber dat Den Haag bij uitstek dé stad is waar dit het meeste te vinden is.

Island Gallery ligt direct achter de Bijenkorf en aan de rand van Chinatown, bekend om zijn bruisende restaurants met verschillende Aziatische gerechten. En op een steenworp afstand kunt u meesterwerken uit de Gouden Eeuw bewonderen in het wereldberoemde Mauritshuis. Daarnaast vindt u Het Binnenhof; een gebouwencomplex dat eeuwenlang het centrum van de Nederlandse politiek is geweest en mogelijk het oudste parlementscomplex van Europa, dat nog steeds als zodanig dienst doet.

In Het Paleis, het voormalige winterverblijf van koningin Emma, ​​zijn de bekendste werken uit het oeuvre van Escher te zien.

En je mag Den Haag nooit verlaten zonder een bezoek te brengen aan Museum Panorama Mesdag, het oudste originele panorama ter wereld!

Maak je bezoek compleet met een wandeling door het Hofkwartier – een koninklijk winkelgebied met internationale allure – en wat ‘ontspannen groen’ in de Paleistuin.

TOP
Home
Collection
Island Gallery
Contact