EXPO NO.3 - THE ONE FOR THE ROYALS

Omdat het een koninklijk jaar is; we vieren tenslotte 10-jaar Koningschap. Ook maakten we de historische kroning van King Charles III mee. Tegelijkertijd namen we afscheid van The Queen Mother én van the Queen of Rock 'n' Roll, Tina Turner. Maar voorál, omdat monarchieën en dynastieën ons al eeuwenlang inspireren. De Kings en de Queens, de prinsen en prinsessen. Denk aan de mysterieuze Egyptische Farao’s, de rijke Ming-dynastie, het glamoureuze prinsdom Monaco en de machtige mode-dynastieën!

Middels EXPO NO.3 – THE ONE FOR THE ROYALS, dat plaatsvindt van 1 oktober tot en met 31 december, salueren we met onze eigen creatieve ‘hofhouding’ en hun kunst- en designobjecten naar koninklijk erfgoed.

Het affiche is gemaakt door Daniëlle van Yperen, aan de hand van Artificial Intelligence software in combinatie met fotobewerkingssoftware. Controversieel, ja! Wat wij onze bezoekers en kunstliefhebbers in het algemeen graag willen laten zien, is dat kunst evolueert. Dat is van alle tijden. Kunst is het bewust creëren van iets moois of betekenisvols met behulp van vaardigheid en verbeeldingskracht. Dat is wat het is en wat wij omarmen.

TOP
Home
Collection
Island Gallery
Contact